Betegséggel kezdődött az ovi és a suli, de mutatjuk a segítséget!

Még mielőtt elkezdenénk megrendelni az összes étrendkiegészítőt és vitamint, kezdjünk egy kis mentálhigiéniával. Az iskola, óvoda sok ingerrel jár, pozitívval és negatívval egyaránt. Bármelyik képes stresszhelyzetet kialakítani a gyerekeknél.

Ennek oldására a szülő, ha teheti töltsön minőségi időt gyermekével iskola és ovi után. A stressz oldását az esti fürdővízbe szórt epsom sóval tehetjük még hatékonyabbá, amely kényelmes és több módon is segít gyermekünknek.

Az Epsom sós fürdő jótékony hatásai

  • méregtelenítő
  • relaxáló hatású
  • csökkenti a stresszt, a szorongást
  • segíti az alvást, álmatlanság esetén hatékony segítség

Az Epsom-só adagolása kortól függően változik, ezért mindenképpen tájékozódjunk a használata előtt!

Ajánlható termékek:

A külső támogatás mellett érdemes megfontolni, hogy a gyermekünk idegrendszerét mivel is lehet természetes módon támogatni? A jó minőségű halolaj egyértelműen segíti működését! Az omega3 halolaj agy és idegrendszerre gyakorolt hatásairól biztosan lehet tudni, hogy csökkenti az agressziót, ingerlékenységet és rossz hangulatot. A tanulási folyamatokat segíti és pozitívan hozzájárul az intelligencia fejlődéséhez, növeli az agytömeget. Ajánlott már terhesség alatt és gyermekkorban is a megfelelő bevitel.
Nem csak az agyban hanem az egész testben érvényesülnek a szív- és érrendszeri pozitív hatásai. Segít megtartani az erek rugalmasságát, pozitívan közrejátszik a szívritmus szabályozásában és koleszterinszint szabályzásában is. Jó hatással van a szem hajszálereire, a bőr és haj egészségét, fényét segít megtartani. A magas EPA és DHA vér-szintű emberekben lassabban rövidül a DNS-lánc végeit védő telomer, ami jelenleg a várható élethossz legpontosabb mutatója.

*Ha nem biztos az adagolásban, kérjen segítséget tőlünk bátran! A megfelelő adag kiszámításához fontos a gyermek pontos testsúlya!