Humanity Folttisztító-, fehérítő-só 1kg

1890 Ft

Nátrium perkarbonát / Folttisztító-fehérítő só. Hatékonyan távolítja el még a legmakacsabb gyümölcs és fű foltokat, szennyeződéseket is. Klórmentes, fehér és színes ruhákhoz egyaránt!

Kategória:

Leírás

Felhasználás

A folttisztító-fehérítő só egy széleskörben alkalmazott környezetbarát tisztítószer, az aktív oxigénes folteltávolítók, fehérítők hatóanyaga. Vízben oldódva a nátrium perkarbonátból mosószóda (nátrium-karbonát), víz, valamint aktív oxigén keletkezik. Az aktív oxigén erős tisztító, fehérítő, folteltávolító képességgel rendelkezik.

Használhatjuk mosáshoz, áztatáshoz, folteltávolításhoz, folttisztításhoz, ruhák-,  függönyök fehérítéséhez, színek felfrissítéséhez.

Kiváló a sütő tisztításához, edényekhez, serpenyőkhöz. Használhatjuk mosódióhoz, mosószódához, mosógömbhöz.

Ajánlott adagolás

  • A megnedvesített foltra szórjunk kevés folttisztító sót, majd enyhén dörzsöljük be.
  • Kis időre hagyjuk állni, majd öblítsük ki, vagy mossuk ki a ruhát normál mosóprogrammal. Tegyünk a mosáshoz  is nátrium-perkarbonátot, ezzel a színeket védjük és fokozzuk a mosószerünk hatékonyságát.
  • Makacsabb foltok esetén a kezelést megismételhetjük.
  • Gépi mosáskor elegendő 2-3 evőkanállal a mosópor adagoló rekeszébe szórni.
  • Áztatáskor 5 liter hideg vízhez adjunk 2-3 evőkanál nátrium-perkarbonátot.

Nagy hasznát vehetjük olyan szerves foltok és szennyeződések eltávolításánál melyek eddig komoly fejtörést okoztak: hatékonyan megbirkózik a nehezen eltüntethető fű, tea, piros gyümölcs foltokkal is (málna, szeder, ribizli stb.). Nem fakítja a színeket. Roncsolás-mentesen tisztítja a ruhát, szövetet.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Humanity Folttisztító-, fehérítő-só 1kg” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc + 3 =

Cím

Go to Top