A csicseriborsóliszt gazdag élelmi rostokban és magas fehérjetartalmú, egészséges lisztféle.
Felhasználható gluténmentes panírozáshoz, lepény alapanyagaként, főzelékek sűrítésére.
625 Ft
A csicseriborsóliszt gazdag élelmi rostokban és magas fehérjetartalmú, egészséges lisztféle.
Felhasználható gluténmentes panírozáshoz, lepény alapanyagaként, főzelékek sűrítésére.
A csicseriborsó az egyik legősibb kultúrnövény, leginkább az indiai, az arab és a mediterrán konyhákban használják. Nagyon egészséges hüvelyes, gazdag ásványi anyagokban és vitaminokban, emellett magas szénhidrát és fehérjetartalma miatt a vegetáriánus étrend fontos alapanyaga. A csicseriborsóból készült liszt rendkívül sokoldalúan felhasználható. Süthetünk belőle kenyeret, süteményeket, kekszeket, de szószok sűrítésére is kiválóan alkalmazható.
Összetevők: csicseriborsó
Allergének a termékben: glutént is felhasználó üzemben csomagolva
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Felhasználási javaslat: Felhasználható leves, krémleves, humuszkrém, pástétom készítéséhez. Fűszerezéséhez petrezselyem, paprika, borsikafű, majoranna, szójaszósz ajánlott.
Tárolás: száraz, hűvös helyen
Reviews
There are no reviews yet.