A zab Közép-Európában őshonos. Vízzel főzve kását készítenek belőle. A zab a gabonák közül fehérjében a leggazdagabb, és igen könnyen elkészíthető. Hideg, fagyos időben melegítő hatással van a szervezetre.
675 Ft
A zab Közép-Európában őshonos. Vízzel főzve kását készítenek belőle. A zab a gabonák közül fehérjében a leggazdagabb, és igen könnyen elkészíthető. Hideg, fagyos időben melegítő hatással van a szervezetre.
Összetevők: zab (hántolt, hőkezelt)
Energia | 1570 kJ (373 kcal) |
Zsír | 6,9 g |
-amelyből telített zsírsavak | 1,1 g |
Szénhidrát | 60,9 g |
-amelyből cukrok | 1,3 g |
Fehérje | 13,2 g |
Só | 0,01 g |
Elkészítése: kétszeres mennyiségű vízben megfőzzük.
Tárolás: száraz, hűvös helyen
Reviews
There are no reviews yet.